"Vi er vildt glade for samarbejdet med Anders, det kører gnidningsfrit og maden er altid af utroligt høj kvalitet. Men ikke nok med det, så oplever vi også et nærvær i leverancen og i diversiteten. Nogle gange har vi faktisk fornemmelsen af at være eneste kunde J. Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Anders og The Food Company’s fremtidige kunder"

- Christian Lomborg Jessen, partner, Innova Advokatfirma

 

”Hvis man tror at en frokostordning blot er en ekspeditionssag, så skal jeg være den første til at modsige. Det er uden sammenligning et af virksomhedens vigtigste aktiver, da det ikke alene er synonymt med medarbejdernes motivation, men også energi og brainfood i en travl hverdag. Igennem 18 års arbejdsliv både som ansat og selvstændig, har jeg set og oplevet det meste… troede jeg. For da vi manglede en catering leverandør i en nystartet virksomhed med fuld fart på væksten stod Anders pludselig i døren. Siden har vi aldrig kigget os tilbage. Prisen er fuldt ud på omgangshøjde med markedet, men glem den del, for den service, fleksibilitet, kvalitet og passion for mad, som Anders og The Food Company leverer er second to none. Det er uden sammenligning den absolut bedste frokostordning jeg har oplevet og i dag udvidet til også at inkludere mad til vores kundemøder og interne arrangementer”.

- Kenneth Boll, direktør, Raptor Services A/S

 

Spørg Anders

Hvis I har brug for afveksling og en holdbar løsning på jeres frokostordning, så skriv til os. Jeg ved hvor meget god mad betyder i hverdagen. Lad mig give et bud på hvordan det kan se ud.

s

The Food Company ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Frokostordning i Århus

Skal dit firma have ny frokostordning til kantinen, står Anders klar med en spændende bæredygtig og økologisk frokost. Fokus er på masser af smag, gode råvarer og en rustik madstil med inspiration fra bl.a. Norden, Frankrig og Italien, og har du særlige ønsker, lytter Anders naturligvis også til dem. Kontakt ham for et uforpligtende tilbud her.

Festmad ud af huset

Anders laver mad til festen, om det er bryllup, konfirmation, julefrokost eller et helt fjerde arrangement. Du bestemmer - sammen med Anders - om det skal være en to-retters eller en tre-retters menu, buffet eller en større gourmet dinner. Uanset hvad, du vælger, leverer Anders lækker og smagfuld mad lige til din dør. Få et uforpligtende tilbud her.

Catering service

Udover at levere nem frokost til virksomheder tilbyder The Food Company også catering med et udvalg af menuer og buffeter til private og firmaer. Om det er til fest eller reception, er det i samarbejde med os muligt at sammensætte en unik menu med sund mad, der kæler for alle sanser, til både dit private og firmaets arrangementer. Få et tilbud her.