Bæredygtighed og økologi går ofte hånd i hånd, og selv om man tit forbinder det med hinanden, så ér det altså ikke det samme.
Økologi handler om, hvordan råvaren er produceret, mens bæredygtighed kan være varens klimaaftryk fra ”jord til bord”. For hvad belaster i virkeligheden klimaet mest? Er det en økologisk agurk fra Sydspanien eller konventionel produceret agurk fra Skanderborg?
Hos The Food Company arbejder vi sammen med vores leverandører om at bedst mulig gennemsigtighed på alle vores råvareindkøb og deres co2-aftryk. Derfor ved vi også, at det i nogle tilfælde belaster klimaet mindre at handle lokalt, også selvom det er konventionelt landbrug.
Vil du vide mere, så ring til Anders Knattrup Jensen.
Hos The Food Company sørger vi naturligvis for at handle økologisk, der hvor det giver mening. Hvis det økologiske ønske vejer tungere end det generelle klimahensyn, har vi leverandører, der kan sikre, at den ønskede andel af alle varer bliver økologiske.
Vi fremstiller selv så mange produkter og ingredienser af vores måltider som muligt, fra bunden. Vi sylter selv vores surt-produkter, laver vores egne marmelader, rører vores egen mayonnaise, remoulade og dressinger – Denne tilgang giver os stor kontrol over produktionen co2-aftryk, og giver os et skub mere mod en lækker og bæredygtig frokostordning til dig.
For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.